Mokyklos g. 24, Švenčionėliai, LT-18220 Švenčionių r.
+370 387 31312
rastine@skmg.lt

Išmanioji diena 2016

Švenčionėlių Karaliaus Mindaugo gimnazijos svetainė

Išmanioji diena 2016

Elektroninis konkursas naujajai kartai

unnamed

Kviečiame moksleivius dalyvauti inovatyviausiame Lietuvoje konkurse „Išmanioji Diena 2016“, organizuojamame kartu su ISM vadybos ir ekonomikos universitetu.
 „Išmanioji diena“ yra nemokamas internete vyksiantis konkursas, kurio metu moksleiviai atliks užduotis, susijusias su šešiais dalykais – biologija, chemija, ekonomika, fizika, informatika bei matematika.
Konkurse pateikiamoms užduotims neprireiks nei olimpiadinės patirties, nei specialaus pasiruošimo – tam visiškai pakaks bendrojo išsilavinimo bei mokykloje įgytų žinių – būtent todėl ir kviečiame dalyvauti kiekvieną 9-12 klasių moksleivį! 

Esame tvirtai įsitikinę, jog šis konkursas padeda įkvėpti jaunąją kartą labiau domėtis mokslu bei technologijomis – tai rodo praėjusių metų rezultatai ir gausus dalyvių būrys. Tikime, kad „Išmanioji diena“ moksleiviams padės ne tik pajusti praktinę mokslo vertę, bet ir maloniai praleisti laiką, o mokytojams – paįvairinti pamokas.
„Išmaniosios Dienos“ dalyviai po išspręsto testo gauna išsamią rezultatų analizę bei dalyvavimą konkurse patvirtinantį diplomą, o mokytojai, kurių mokyklą atstovaus 10 ir daugiau moksleivių, dovanų gaus pirmąjį Lietuvoje elektroninį mokymo priemonių žinyną „Išmanusis Mokytojas“.

Trumpa informacija:

  • KAS GALI DALYVAUTI? Visi 9-12 klasių moksleiviai.
  • KUR REGISTRUOTIS? http://ismaniojidiena.lt
  • IKI KADA REGISTRUOTIS? Iki kovo 27 dienos, 15:00
  • KADA VYKS KONKURSAS? Kovo 30 (9-10 klasės) ir 31 (11-12 klasės) dieną, 9-15 val.
  • KNYGOS „IŠMANUSIS MOKYTOJAS“ STARTAS. Antrąją konkurso dieną, kovo 31.
  • BAIGIAMASIS RENGINYS. Balandžio 15 dieną, ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.