Mokyklos g. 24, Švenčionėliai, LT-18220 Švenčionių r.
+370 387 31312
rastine@skmg.lt

Gimnazijos gimtadienio šventė skyriuje

Švenčionėlių Karaliaus Mindaugo gimnazijos svetainė

Gimnazijos gimtadienio šventė skyriuje

Lapkričio septynioliktąją Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos suaugusiųjų ir jaunimo skyriuje šventiškai nusiteikę mokiniai šurmuliavo nuo pat ryto. Skambutis juos sukvietė ne į pirmąją pamoką, kaip įprasta, bet į susitikimą su gimnazijos direktore, psichologe, skyriaus pavaduotoja ugdymui, įvairių dalykų mokytojais. Mokiniai bendravo, diskutavo, klausėsi pasakojimo apie gimnazijos, kuri būtent šią dieną ir mini savo labai jaunatvišką – šešioliktąjį- gimtadienį, istorijos.

Vėliau jų laukė krikštynos. Mokiniams teko atlikti mokytojų pasiūlytas žaismingas užduotis, pasportuoti. Visa tai taip įkaitino atmosferą, kad mokiniai patys ėmė siūlyti dar pasportuoti, parungtyniauti. Buvo išaiškinti nugalėtojai ir, žinoma, apdovanoti. O nugalėtoja tapo dešimtokė Deimantė.

Vėliau kartu su auklėtojomis visi rinkosi į vieną klasę švęsti Tortadienio. Na ir prisikirto mokiniai saldumynų, kad prisimintų iki kito gimnazijos gimtadienio.

Po vaišių jų dar laukė įdomioji viktorina „www.pasaulis“, parodžiusi, kaip  naudojantis šiuolaikinių technologijų galimybėmis, galima nenuobodžiai daug ko išmokti ir sužinoti. Vėliau  mokiniai nuskubėjo į  fantastinį pasaulį, pavadintą „Filmų valanda“..>>>>toliau